Kereta Sewa Untuk Percutian Yang Selesa

  • by

Jika anda lebih kurang Pilih perjalanan, perniagaan persendirian atau kecil, anda Mungkin berhasrat untuk menyewa kereta untuk sampai ke tempat percutian anda. Banyak lapangan terbang mempunyai tempat kerja sewa kereta di tapak internet untuk melegakan penumpang. Cadangan seterusnya mengenai cara memajak kereta boleh membantu anda mendapatkan tawaran hebat.

Organisasi penyewaan kereta sewa  yang utama di seluruh dunia mempunyai tempat kerja di seluruh AS dan kadangkala di seluruh dunia. Anda tidak boleh mendapati jenis Idea ini sebagai syarikat yang paling berkesan Dalam sektor tertentu ini. Ia sebenarnya layak untuk melihat sekeliling. Kadar akan bergantung pada jenis/buatan kereta atau trak, tempoh masa dan faktor yang dipanggil organisasi Situasi atau jenis yang tersendiri. Anda pastinya boleh membandingkan kadar dalam talian dan anda juga akan menempah kereta anda di internet.

Hampir semua kenderaan sewa mempunyai kotak gear automatik, penala dan penghawa dingin. Walaupun anda menyukai kotak gear manual, kemungkinan ia tidak akan diperoleh semasa ketibaan. Bagi sesiapa yang melancong dengan Anak-anak anda, anda pasti mahukan tempat duduk si kecil, tidak akan mengabaikan untuk menuntutnya selepas anda menempah kereta anda.

Jika anda menyewa kereta di Amerika Syarikat, anda sentiasa tidak perlu mempunyai lesen memandu dunia. Lesen anda dari sesuatu tempat mungkin sudah cukup. Maksudnya, lesen antarabangsa mungkin membantu dalam membuktikan kepada syarikat bahawa anda mempunyai lesen yang sah sebagai contoh jika mereka tidak biasa dengan lesen dari sesuatu tempat.

Menggunakan perkhidmatan syarikat mempunyai peraturan penyelam tentang siapa mereka boleh memajak. Sesetengah daripada mereka tidak akan memajakkan kepada sesiapa yang berumur di bawah 25 tahun Manakala Sebilangan yang lain tidak akan mengupah kepada mana-mana individu lebih daripada 70 tahun. Beberapa pajakan lain kepada mereka yang berumur di bawah dua puluh lima tahun tetapi kos untuk itu. Lihat dengan pihak korporat untuk mengetahui sekatan sebelum anda memutuskan untuk menyewa kenderaan anda.

Domain penyewaan kenderaan sangat agresif jadi kadar biasanya berubah. Sesetengah organisasi membekalkan tawaran yang diiklankan berulang. Ramai yang lain menjalankan lebih banyak promosi secara rawak. Jika pelanggan lambat, kemungkinan besar anda mungkin mempunyai harga jualan yang jauh lebih menarik daripada Jika anda akan memajak pada puncak pada masa itu. Tidak ada satu syarikat penyewaan yang mempunyai harga jualan yang paling berkesan. Ia hanya bergantung pada syarat yang disediakan, jadi lakukan persediaan anda dan jangan teragak-agak untuk mencuba berdagang dengan harga jualan yang lebih baik!

Sekali-sekala sekiranya anda menempah melalui ejen perjalanan, anda mungkin boleh mendapatkan harga jualan yang lebih baik untuk kenderaan bermotor yang disewa. Sesetengah pakej juga melibatkan bayaran sewa. Bandingkan persembahan Orang untuk mengetahui yang mana lebih sihat.

Anda harus cuba mengingati satu lagi butiran penting: polisi insurans penyewaan kenderaan adalah tempat yang banyak syarikat benar-benar mengenakan caj berlebihan kepada anda. Seperti contoh kereta sewa kota kinabalu dan ramai lagi. Pengecualian kerosakan akibat perlanggaran dan insurans kecurian yang mereka perjuangkan untuk pasaran adalah sangat berharga. Tetapi Selain itu, anda tidak boleh membahayakan pemanduan tanpanya. Sesetengah penanggung insurans kereta mempunyai penunggang yang mengendalikan anda dan beberapa kad kredit juga memberikan anda bungkus perlindungan insurans tanpa kos. Lihat perkara yang anda boleh lakukan untuk mengelakkan daripada memperoleh pelan insurans agensi penyewaan kerana ia boleh menggandakan harga sewa anda lebih kurang.

Memandangkan anda tahu cara memajak kereta dan mendapatkan tawaran yang lebih baik, anda sepatutnya mempunyai beberapa pound tambahan dalam kantung anda untuk mula menyediakan perjalanan anda yang akan datang Bersama-sama dengan pemikiran anda telah melakukan semua perkara yang sesuai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.